OVER ONS CONCEPT WO II EVENTS CATERING AUDIOTOUR
SOUTHWICK HOUSE | OVER ONS WO2 CONCEPT

ZORG, AANDACHT & BEGRIP

Marcel Meijer

“Alles wat ik weet over WO2 wil ik delen met mensen. Niet alleen verhalen van toen, maar echt die beleving creëren in de tijd van nu. Mijn verhaal vertel ik tijdens interactieve presentaties en lezingen voor jong en oud. Ook verzorg ik evenementen in WO2 thema, compleet met aankleding en maatwerk catering. Wil je echt de hobbels in de weg voelen, rij dan zeker een keer mee met onze audiotour door Bodegraven.”  

Southwick House ‘Levende Geschiedenis’ is opgericht door en eigendom van Marcel Meijer uit Bodegraven. Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven werd het voor hem tijd om zijn ‘mens-zijn’ en passie te combineren en concreet gestalte te geven. 

Vanuit de passie om ‘Zorg, Aandacht en Begrip’ aan de medemens te geven is Southwick House ‘Levende Geschiedenis’ geboren. Die passie wordt gecombineerd met de interesse in alles wat te maken heeft met de Tweede Wereldoorlog. Binnen ons concept staat de BEVRIJDING WO2 centraal tijdens events, catering, educatieve programma’s en onze audiotour.

Southwick House ‘Living History’

PAKKETTEN VOOR EVENTS MET CATERING OP MAAT

ONTDEK ONZE
WOII EVENEMENTEN
& MAATWERK CATERING

ZAAK

BEDRIJF & TEAM PRIJZEN V.A. € 65 P.P.

ZORG

SENIOREN & INSTELLING PRIJZEN V.A. € 25 P.P.

SCHOOL

SCHOLIER & STUDENT PRIJZEN V.A. € 17 P.P.

PRIVÉ

PARTICULIER
PRIJZEN V.A. € 65 P.P.
VOOR WIE

MARCEL VINDT HET BELANGRIJK OM DE GESCHIEDENIS LEVEND TE HOUDEN. NIET ALLEEN VOOR OUDEREN, MAAR VOOR IEDEREEN!

WAAROM DE KEUZE VOOR DE NAAM SOUTHWICK HOUSE ‘LEVENDE GESCHIEDENIS’?

Southwick House verwijst naar het landgoed in het zuiden van Engeland waar Eisenhower, Montgomery en Ramsay D-Day voorbereidden. De opperbevelhebbers van de geallieerde strijdkrachten stelden de datum vast op 6 juni 1944, waarbij Eisenhower de legendarische woorden “OK, let’s go” sprak.

Dit was het begin van een operatie (‘Operatie Overlord’) die uiteindelijk tot de bevrijding van West-Europa leidde. En die BEVRIJDING is het thema waar Meijer zich op richt binnen zijn bedrijf Southwick House ‘Levende Geschiedenis’. Een uniek concept voor evenementen WO2 stijl met catering op maat, educatie op locatie en een indrukwekkende audiotour.