EVENEMENT ORGANISEREN MET CATERING IN WOII THEMA
CATERING WO2 THEMA

PROEVEN MET JE OGEN DICHT
& PUUR GENIETEN

SMAKEN UIT DIE TIJD
& VERRAST WORDEN

Catering in WO2 thema uit de veldkeuken

Met een verrassend leuk catering aanbod laten wij je genieten van echte smaken uit die tijd. Catering in WO2 thema die perfect aansluit bij de invulling van jouw evenement of bedrijfsfeest. Je zult versteld staan van de combinatie van sfeer en smaak uit onze veldkeuken. 

Evenement met catering op locatie

Ben jij op zoek naar een passend evenement met catering op locatie voor jouw bedrijf, een dagje uit met familie of vrienden of excursie voor school? Vanuit Southwick House houden we de geschiedenis rond bevrijding WO2 levend met evenementen, audiotour, educatie en catering op locatie.

kok aan het grillen

OUDERWETS BAKKEN
& BRADEN

grillen

HAPPEN
= SNAPPEN

Veldkeuken catering evenementen

Southwick House kun je als compleet concept inhuren voor jouw themafeest met veldkeuken catering voor evenementen. Op aanvraag verplaatsen wij onze mobiele veldkeuken naar jouw evenement. Proeven is beleven.

English Breakfast uit de veldkeuken

Dat we onze events compleet verzorgen is één ding dat zeker is. Zo toveren we een English Breakfast uit de veldkeuken waar je u tegen zegt. Bijzondere event catering in WO2 thema is waar ons team in gespecialiseerd is.

team achterin jeep

SOUTHWICK HOUSE
EVENT CATERING

LATEN WE SAMEN STILSTAAN BIJ ONZE BEVRIJDING

Bewust zijn van het feit dat we door de bevrijding in 1945 het land weer konden opbouwen.

Iets dat we niet mogen vergeten.

TIJDENS ZIJN REIZEN DOET MARCEL INSPIRATIE OP OM ZIJN PASSIE VOOR DE GESCHIEDENIS LEVEND TE HOUDEN MET EEN COMPLEET CONCEPT VOOR EVENTS EN CATERING IN WO2 THEMA